Oletko yrittäjä? Ihanaa!

Lue eteenpäin, tämä on juuri sinua varten!

Oletko kyllästynyt puurtamaan yksin yrittäjänä? Tuntuuko sinusta, että teet hulluna töitä, mutta tulosi eivät silti kasva suhteessa työntekoon, eikä bisnes lähde lentoon? Oletko jumissa yrityssideasi kanssa, etkä oikein tiedä mitä tehdä tai mihin ottaa seuraava askel? 

Onko unelmissasi:

- yritystoiminnan laajentaminen / kasvaminen

- tulojen nostaminen

- oman osaamisen tuotteistaminen / skaalaaminen

- enemmän vapaata ja lomaa

- yritysidean kirkastaminen

- oman mielen kanssa työskentely

- tuottava ja toimiva sosiaalinen media

- henkilöbrändäys

- näkyväksi tuleminen verkossa

Haluatko luoda itsellesi kannattavan kasvuyrityksen, jonka kassavirtaa nousee tasaisesti. Kaipaatko valmentajaa / mentoria, joka auttaa sinua ja yritystäsi kukoistamaan kunnolla?

Ihana yrittäjä nyt sinulla on mahdollisuus tehdä unelmistasi totta! Voit viedä bisneksesi uudelle tasolle, tuotteistaa ja skaalata osaamisesi, nostaa tulojasi, saada medianäkyvyyttä, kehittää itseäsi, hankkia tiimin, vähentää työtunteja sekä pitää reilusti lomaa!

Lataa maksuton E-kirja tästä!
 
Kyllä, haluan laittaa bisnekseni lentoon!

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Anna, kun kerron hieman lisää...

 

Jos haluat yrittäjästä liiketoiminnan omistajaksi sinun pitää skaalata osaamisesi. Ensimmäinen askel on usein oman ajatusmaailman kanssa työskenteleminen. Miten murtaa oman mielen esteet ja jumit. Miten ajatella isommin ja laajemmin sekä oman kuplan ulkopuolelta. Miten saada lisää rohkeutta ja luottamusta sekä uskaltaa ottaa vastaan. Miten tehdä täysillä sitä omaa juttua.

Yksinpuurtaminen vuodesta toiseen ei vie kuin loppuunpalamiseen. Suomessa on iskostettu, että raha pitää kovalla työllä ansaita ja yksin pitää kaikki osata. Näihin uskomuksiin on aika tehdä muutos ja heittää ne romukoppaan! Yhdessä tekeminen on paljon miellyttävämpää ja sillä saa parempia tuloksia aikaa eli siis enemmän kassavirtaa.

Jos haluat olla oman alasi asiantuntija tarvitset myös näkyvyyttää sinulle sopivissa kanavissa. Kaikkialla ei tarvitse olla, vain siellä, missä on kohderyhmäsi. Ei kannata kuunnella ihmisiä, jotka eivät ymmärrä liiketoiminnastasi mitään.

Sulje nyt hetkeksi silmäsi ja mieti sitä, mikä sai sinut ryhtymään yrittäjäksi. Millaista on unelmiesi elämä? Paljonko on liikevaihtosi? Entä tulos? Paljonko maksat itsellesi palkkaa? Minkä verran teet töitä ja lomailet? Millainen tiimi sinulla on apunasi? Jne. Elävöitä unelmasi mahdollisimman kirkkaaksi, näe, tunne, kuule, maista, haista jne. Venytä unelma niin isoksi, kun voit. Nauti hetki ja sitten avaa silmäsi. 

Se kaikki on mahdollista! 

 

Kyllä haluan tehdä unelmistani totta!

Tehdään unelmistasi totta

Unelmasi voidaan toteuttaa helposti ja nautinnollisesti, ilman puskemista ja raatamista. Mielestäni mikään ei ole mahdotonta tai mikään unelma ei ole liian suuri toteutettavaksi. 

Tämän valmennuksen aikana tulet murtamaan mielesi esteet, vapauttamaan koko potentiaalisi täyteen käyttöösi, opit kaupallistamaan ideasi, innovoimaan uutta, tuotteistamaan sekä skalaamaan osaamisesi. Asiat voivat tapahtua hyvinkin nopeasti, jos vain sinä olet valmis ottamaan sen seuraavan askeleen bisneksesi kanssa.

Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja luodaan tavoitteet. 

Tarjoan sinulle maksuttoman 45 minuutin valmennuspuhelun, jossa käydään läpi bisneksesi nykyinen tilanne, unelmasi ja tavoitteesi. Puhelu ei sido sinua mihinkään.

Voit buukata puhelun lähettämällä minulle sähköpostia sohvi @oletihana.com tai whatsup viestiä 044-9720711. 

 

Hillevi Joutjärvi

Yrittäjä

Aloittaessani Sohvin valmennuksen, minulla oli unelma, jota en uskaltanut lähteä toteuttamaan. Valmennuksen aikana rohkeus löytyi nopeasti! Sohvilla on upea tapa olla läsnä ja luoda turvallinen, avoin ilmapiiri. Sohvin ohjaamat harjoitteet olivat upeita; niiden aikana kävin läpi monia tunteita, eikä koskaan tullut tunnetta siitä, että omia tunteitaan pitäisi hävetä. Itkin ja nauroin välillä vuorotellen. Joka kerta yllätyin, millaisia oivalluksia niiden aikana koin.
 
Jokaisen valmennuskerran jälkeen olo oli positiivinen, inspiroitunut ja samalla myös levollinen huolimatta siitä, mitkä fiilikset olivat olleet ennen valmennuskerran alkua. 
 
Aloittaessani valmennuksen, oma unelmieni polku näytti pimeältä ja pelottavalta, mutta nyt se on valoisa ja turvallinen, jota pitkin tekee mieli suorastaan juosta! 
 
Kiitos Sohvi! Olet tsemppaava, rohkaiseva ja niin super ihana valmentaja! 

Minna Jokiranta

Yrittäjä

Olin Sohvin yksilövalmennuksessa syksyllä 2022 yhteensä kuusi kertaa. Aivan mahtava kokemus ja koin, että sain siitä paljon: ensinnäkin uskallusta ja itsevarmuutta, monia monia oivalluksia ja vinkkejä sekä ennen kaikkea rauhaa. Rauha ja tietoisuus siitä, että minä osaan, minä pystyn ja minä uskallan. Valmennus toi tietoisuutta omista vahvuuksista ja erilaisia harjoituksia niin rauhoittumiseen, läsnäoloon kuin unelmointiin. Näitä harjoitteita on tullut tehtyä valmennuksen jälkeen joka päivä. Yksi tärkeä asia oli myös omien tunnelukkojen avaaminen ja irtipäästäminen vanhoista uskomuksista ja ajattelumalleista. Sohvi tuo omalla olemuksellaan energiaa, iloa ja ennen kaikkea läsnäoloa ja luo turvallisen ilmapiirin missä uskaltaa avautua.  
 
Voin lämpimästi suositella Sohvin valmennusta kaikille, jotka pohtivat esim. työhön tai muuten omaan elämäänsä liittyen oman polun etsimistä ja löytämistä.

Laura Johanna

Yrittäjä

Sain paljon apua ja uudenlaista näkemystä erilaisiin haasteisiin Sohvin valmennuksissa. Tarvitsin myös uudenlaista itsevarmuutta ja potkua uuteen elämän vaiheeseeni, ja tätä myös sain.

Sohvin tyyli valmentaa on hyvin ymmärtäväinen, lämmin ja läsnäoleva. Hänelle on helppoa ja turvallista avautua. Harjoitukset joita teimme, auttoivat minua tiedostamaan ja muuttamaan omia uskomuksia ja ajattelumalleja, joista oli aika päästää irti. Jokaisen tapaamisen jälkeen tunsin selkeyttä ja uudenlaista motivaatiota. Sain Sohvilta myös paljon käytännön vinkkejä, liittyen uuteen elämääni yrittäjänä. Suuri kiitos ja suositteluni Sohvin asiantuntevaan ja kannustavaan valmennukseen!

Pauliina Mäkelä

Yrittäjä, viestintäkouluttaja Kinda Oy

Olin Sohvin coaching-yksilövalmennuksessa kuusi kertaa 15 viikon aikana. Ajankohta osui juuri oikeaan hetkeen, kun kaipasin selkeyttä arkeeni ja tavoitteideni kirkastamista. Sohvin läsnäoleva ja kuunteleva ohjaus avasi uusia näkökulmia minussa ja sai minut näkemään omia uskomuksiani uudessa valossa. Sohvin ohjaamat hengitys-, keho- ja mielikuvaharjoitukset sekä annetut itsemyötätunnon harjoitukset toimivat. Otin Sohvin antaman havaijilaisen Hoʻoponopono-harjoituksen säännöllisesti käyttööni. Sanon itselleni: Olen pahoillani, anna anteeksi, rakastan sinua, kiitos! Tämä harjoitus on vahvistanut minua, antanut rohkeutta kohdata totuuden, tuonut elämääni tasapainoa ja lisännyt kykyäni ottaa henkisen vastuun asioista. Sain Sohvilta energiaa, tyyneyttä ja uusia oivalluksia, kuinka edetä omalla polullani eteenpäin. Lämmin kiitos Sohvi yhteisestä coaching-matkastamme! Suosittelen Sohvia jokaiselle, joka pohtii oman elämän/arjen/työn ääressä tulevia valintoja ja on valmis ottamaan muutosmatkalle apua vastaan!

Ani Saarelainen

Olin ensimmäistä kertaa valmennettavana. Jokaisella valmennus kerralla aihe syntyi sen hetkisestä tarpeesta ja toiveestani. Sohvin oivaltavilla kysymyksillä sain uusia näkökulmia ajatuksiini ja kirkkautta katsoa todellisuuteen. Vahvoilla mielikuvaharjoituksilla sain selkeyttä tunnistaa tunteitani ja ymmärtää mielen voiman kurkottaessa kohti uutta. Löysin ratkaisuja, jotka veivät minua kohti tietä jota olin etsinyt. Sohvin johdatuksella löysin ilon kauan kaipaamaani muutokseen ja rohkeutta toteuttaa sen elämässäni. 

Mikaela

Yrittäjä, vaatekauppias

Minulla oli ilo päästä Sohvin 4 kerran valmennukseen keväällä 2021. Odotin innolla jokaista tapaamista! Nämä tapaamiset tulivat niin täydelliseen ajankohtaan: epävarmat ajat, päässä risteilivät kysymykst: miten kehittäisin itseäni ja konseptiani, mitä teen tulevaisuudessa? Sohvi auttoi jäsentämään sen mitä oikeasti halusin tehdä, miten elää ja tehdä töitä, millä aikajanalla ja millä askelilla pääsisin näitä tavoitteita kohden. Passion- testi oli ihan mielettömän toimiva työkalu, irtipäästäminen ja kaikki mielikuvaharjoitukset sopivat minulle erittäin hyvin. Oli ihanaa aloittaa tapaamiset rentouttavalla hengitysharjoituksella ja antautua toisen “vietäväksi”. Oli ihanaa heittäytyä siihen iloon ja tunteeseen, jota oikeasti olin, halusin olla. Suosittelen valmennusta, spraamista ja tavoitteiden kirkastamista ihan kaikille! Erityisesti silloin, kun isot muutokset ovat edessä, olet kadottanut ilon tai intohimosi. Kiitos, kiitos, kiitos ihana Sohvi!

Janne Heikkilä

Hiusstylisti, yrittäjä, esiintyjä

Sohvin valmennuksessa löysin tunteita, joita en ollut tiedostanut itsessäni olevan. Sen jälkeen olo on ollut kevyempi ja huolettomampi. Pystyin päästämään irti vanhoista uskomuksista, jotka eivät palvelleet minua. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan itseeni. Sohvin valmennus innostaa ja kannustaa, jo pelkää samassa huonessa oleminen saa sinut hyvälle tuulelle ja innostumaan. Jokaisen valmennuksen jälkeen oli aina miellyttävä olo ja olin tyytyväinen itseeni. Aamut oli ihana aloittaa Sohvin kanssa kehittämällä itseään.

Business Finlandin Innovaatioseteli 5000€ yrityksesi kehittämiseen

Business Finland myöntää rahoitusta kasvuhakuisille yrityksille. Innovaatioseteli on arvoltaan 5000€ (alv 0%). Tämä on 100% tuki, jota ei tarvitse maksaa takaisin ja sen voi saada vain kerran. Innovaatiosetelin voit  hyödyntää uuden idean innovointiin ja kaupallistamiseen. Tällä tuella voit hankkia itsellesi mentorin / asiantuntijan auttamaan viemään ideasi käytäntöön. Voimme yhdessä innovoida sinulle uuden tuotteen / palvelun, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia.

 

Innovaatiosetelin saat, jos täytät nämä ehdot:

- yhtiömuotosi on osakeyhtiö ja se on vähintään 3 kk vanha

- olet ennakkoperintärekisterissä

- sinulla ei ole verovelkaa

- yrityksesi on luottoluokitus on A

- yritykselläsi on kansainvälistä kasvupotentiaali ja skaalautumismahdollisuus

Pohditko täyttääkö yrityksesi kriiteerit julkiselle rahoitukselle tai onko yritykselläsi kansainvälistä kasvupotentiaalia? Soita minulle 044-972 0711 tai laita sähköpostia sohvi @oletihana.com niin jutellaan lisää. Autan myös hakemusten tekemisessä.

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta:

 

"Osallistuin Sohvin valmennukseen ilman se suurempia odotuksia, sillä halusin heittäytyä yhteiselle matkalle täysillä ja ilman ennakko-odotuksia. Matka Sohvin kanssa oli kuin yhdistelmä valmennusta, terapiaa, meditaatiota, ystävän kanssa juttelua ja mentorointia. Sain valmennuksesta paljon ajattelemisen aihetta jokaiselle elämän osa-alueelle ja varmasti moni toive ja tavoite tulevaan liittyen kirkastui ja konkretisoitui valmennuksen avulla. Sohvi on ihana, lempeä, empaattinen ja kuunteleva valmentaja, joka on jokaisessa hetkessä läsnä täysillä. Menin tapaamiseen monesti mieli hiukan maassa, mutta lähdin sieltä aina täynnä intoa ja uskoa tulevaan! Voin lämmöllä suositella Sohvin valmennusta kenelle vaan!" - Anniina

"Valmennuksista jäi aina tosi hyvä olo ja sai apua ajankohtaiseen asiaan. Koin valmennuksen hyödylliseksi, sillä aina askarruttavat asiat selkeytyivät valmennuksen aikana. Sohvilla on ihana ja kannustava tyyli valmentaa. Hän on hyvin hetkessä läsnä, antaa hyviä vinkkejä ja löytää sopivat harjoitukset valmennukseen."

"Kokemus oli mukava. Sohvilla oli toimiva tila käytössä ja hän oli hyvin iloinen persoona. Tykkäsin, että aloitettiin valmennukset aina pienellä meditaatiolla. Tykkäsin Sohvin kannustavasta tavasta keskustella. Hän oli myös erittäin tsemppaava, mikä tuntui hyvältä.  Koin, että pystyimme molemmat olemaan henkilökohtaisia, mikä oli kiva. Luottavin mielin pystyin puhumaan hänelle. Valmennuksessa oli hyvää kannustaminen ja uskon luominen itseeni."

"Sohvi on ihana intuitiinen valmentaja! Valmennus osui niin sopivaan saumaan isojen muutosten edessä. Valmentaminen sopii Sohville hyvin! Hyvin valitut harjoitukset ja oikea ajoitus oli hyvää valmennuksessa." 

"Valmennus oli intensiivistä, vuorovaikutteista ja aika tuntui menevän hujauksessa. Paljon asioita saimme 4:ssä valmennuskerrassa käsiteltyä. Pidin kovasti, se oli minun omaa aikaani. Ihana, lämmin ja myötäelävä coach. Hänellä oli joka kerralle jakaa innostavia ideoita, rentoutusharjoituksia ja voimaannuttavia tehtäviä. Lisäksi Sohvilla on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja selkeä tapa kommunikoida, mikä tekee vuorovaikutuksesta helppoa. Kristallinkirkkaasti homma hanskassa ja omalla tontillaan valmentajana. Kokonaisuus oli hyvin mietitty ja Sohvin asiantuntijuus pääsi oikeuksiinsa. Tuli todella olo, että minulla on merkitystä ja minua kuunnellaan."

 

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse. Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua!"

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.