€1.490,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Hynct7cquip0tmm0vkm8 file

3kk ihanuusvalmennus

 

Onko itseluottamuksen puute estänyt sinua tekemästä haluamiasi asioita? Haluatko olla rohkeasti oma itsesi, tehdä asioita, mistä nautit, loistaa unelma uralla ja pukeutua juuri niinkuin haluat?

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai väärän muotoinen? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi? Haluatko pukeutua niinkuin olet haaveillut ja tulla rohkeasti esiin? Haluatko oppia korostamaan parhaita puoliasi?

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista. Opit korostamaan persoonaasi ja tunnet olosi ihanaksi. Uskallat olla rohkeasti oma itsesi.

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista.  Tavoitteesi ja unelmasi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta.

Ensimmäiset 5 kertaa keskitymme kirkastamaan tavoitteita, omaa ihanuutta, parantamaan itsetuntoa sekä vapautumaan sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

Viimeisellä valmennus kerralla tapaamme vaateliikkeessä, johon olen valinnut sinulle toiveidesi mukaisia asukokonaisuuksia.  Pääset sovittamaan kaikessa rauhassa asuja miellyttävässä ympäristössä. Opit korostamaan parhaita puoliasi ja tuomaan oman hehkusi esiin pukeutumisen avulla. Viimeisen valmennus kerran kesto on noin 2-3 h.

Viimeisen valmennus kerran jälkeen saat sähköisessä muodossa parhaat pukeutusvinkit juuri sinulle, sekä värikartan.

Tapaamme yhteensä 6 kertaa. Yhden valmennuksen kesto on 1 tunti. Valmennukset ovat 2 viikon välein. Valmennukset tapahtuvat liiketilassani tai onlinessa. Hyvällä säällä valmennukset voivat olla Lintsin kallioilla, Keskuspuistossa tai Töölönlöahdella. 

Valmennus sisältää Olet ihana! kirjan. Tämän paketin voit maksaa 1-3 erässä. Jos haluat maksaa valmennuksen erissä ota yhteyttä sohvi @ oletihana .com

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?