€495,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Jxa9xtqkqjewvkc0jc9l file

Ihanuusvalmennus 4 krt.

 

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi?

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista. Unelmasi ja tavoitteesi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta. Valmennukset etenevät tahdissasi.

Tapaamme yhteensä 4 kertaa. Yhden valmennuksen kesto on 1 tunti. Tapaamiset ovat 1-2 viikon välein. Valmennukset tapahtuvat liiketilassani tai onlinessa. Hyvällä säällä valmennukset voivat olla Lintsin kallioilla, Keskuspuistossa tai Töölönlöahdella.

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?