Minikurssi

Ihastu itseesi, näin saat paremman itsetunnon minikurssi. Tämä minikurssi on ensimmäinen askeleesi kohti ihanampaa ja parempaa itsetuntoa. Saat tämän minikurssin nyt etuhintaan 14.90€.

Osta tästä

Olet ihana kirja

Tämä kirja on sinulle, joka haluat löytää ihanan naisen itsestäsi, haluat voimaantua ja löytää naiseutesi, puhjeta kukkaan, haluat oppia rakastamaan ja kunnioittamaan itseäsi ja kehoasi, olemaan armollisempi itsellesi, haluat lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämääsi sekä nähdä itsesi rakkaudesta käsin.

29,90€.

Osta tästä

Ihanuusvalmennus 4 krt.

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi?

 

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

 

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista. Unelmasi ja tavoitteesi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta. Valmennukset etenevät tahdissasi.

 

Tapaamme yhteensä 4 kertaa. Yhden valmennuksen kesto on 1 tunti. Tapaamiset ovat 1-2 viikon välein. Valmennukset tapahtuvat liiketilassani tai onlinessa. Hyvällä säällä valmennukset voivat olla Lintsin kallioilla, Keskuspuistossa tai Töölönlöahdella.

Hinta 495€. 

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Osta tästä

Voimaannuttava stailaus

Kesto 3h

Stailaus on ihanaa itsensä hemmottelua. Siitä on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Stailauksessa opit korostamaan parhaita puoliasi ja nauttimaan itsestäsi. Saat lisää itseluottamusta pukeutua juuri niinkuin olet aina haaveillut. Vapaudut sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista pukeutumisen suhteen. Hyvä olo tulee ulkoa sisällepäin;  oikeat vaatteet saavat sinut säteilemään, lisäävät itsevarmuutta ja saavat sinut kävelemään pää pilvissä. Toimivan vaatekaapin perusta on se, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista asukokonaisuutta. Yhdisteltävyys ja laatu ovat avainasioita toimivassa tyylissä.

Stailauksen jälkeen sinulla ei ole enää huonoja vaatepäiviä tai mulla ei oo mitään päälle pantavaa päiviä

  • pukeutusmisohjeet omalle vartalotyypille arkeen ja juhlaan
  • sinulle sopivat värit
  • toimivan vaatekaapin suunnittelun
  • tyyliopastuksen sekä osto-ohjeet
  • värikartan ja kaikki ohjeet itsellesi kirjallisena sähköisessä muodossa
  • stailaus tapahtuu vaateliikkeessä, jossa pääset sovittelemaan monipuolisesti asukokonaisuuksia, jotka olen valinnut juuria sinua varten etukäteen
  • ennen stailausta teen alkuhaastattelun, jonka perusteella valitsen parhaan liikkeen stailaukseen

Hinta 595€ 

Vaatekoko tai ikä ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle.

Yhteistyöliikkeeni ovat huolella valittuja, pääsääntöisesti kivijalkaliikkeitä. Liikkeistä löytyy moneen makuun ja jokaiselle vartalolle täydellisesti istuvat vaatteet, kengät ja asusteet. Olipa kokosi 34 tai 48 yhteistyöliikkeistäni löytyy vaatteet moneen menoon. 

Ei olemassa väärän mallisia vartaloita tai hassun mallisia vartaloita, on vain vääriä paikkoja shoppailla

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Osta tästä

3kk ihanuusvalmennus

Onko itseluottamuksen puute estänyt sinua tekemästä haluamiasi asioita? Haluatko olla rohkeasti oma itsesi, tehdä asioita, mistä nautit, loistaa unelma uralla ja pukeutua juuri niinkuin haluat?

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai väärän muotoinen? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi? Haluatko pukeutua niinkuin olet haaveillut ja tulla rohkeasti esiin? Haluatko oppia korostamaan parhaita puoliasi?

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista. Opit korostamaan persoonaasi ja tunnet olosi ihanaksi. Uskallat olla rohkeasti oma itsesi.

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista.  Tavoitteesi ja unelmasi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta.

Ensimmäiset 5 kertaa keskitymme kirkastamaan tavoitteita, omaa ihanuutta, parantamaan itsetuntoa sekä vapautumaan sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

Viimeisellä valmennus kerralla tapaamme vaateliikkeessä, johon olen valinnut sinulle toiveidesi mukaisia asukokonaisuuksia.  Pääset sovittamaan kaikessa rauhassa asuja miellyttävässä ympäristössä. Opit korostamaan parhaita puoliasi ja tuomaan oman hehkusi esiin pukeutumisen avulla. Viimeisen valmennus kerran kesto on noin 2-3 h.

Viimeisen valmennus kerran jälkeen saat sähköisessä muodossa parhaat pukeutusvinkit juuri sinulle, sekä värikartan.

Tapaamme yhteensä 6 kertaa. Yhden valmennuksen kesto on 1 tunti. Valmennukset ovat 2 viikon välein. Valmennukset tapahtuvat liiketilassani tai onlinessa. 

Hinta 1490€ sis. Olet ihana! kirjan. Tämän paketin voit maksaa 1-3 erässä.

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Osta tästä

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.