Minikurssi

Ihastu itseesi, näin saat paremman itsetunnon minikurssi. Tämä minikurssi on ensimmäinen askeleesi kohti ihanampaa ja parempaa itsetuntoa. Saat tämän minikurssin nyt etuhintaan 14.90€.

Osta tästä

Olet ihana kirja

Tämä kirja on sinulle, joka haluat löytää ihanan naisen itsestäsi, haluat voimaantua ja löytää naiseutesi, puhjeta kukkaan, haluat oppia rakastamaan ja kunnioittamaan itseäsi ja kehoasi, olemaan armollisempi itsellesi, haluat lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämääsi sekä nähdä itsesi rakkaudesta käsin.

29,90€.

Osta tästä

Vapauta voimasi - murra mielesi esteet

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi?

 

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

 

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista. Unelmasi ja tavoitteesi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta. Valmennukset etenevät tahdissasi.

Vapauta voimasi muraa mielesi esteet on 6. viikon valmennus, jossa tapaamme 1-2 viikon välein. Hinta on 5000€.  

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Osta tästä

Voimaannuttava stailaus

Kesto 3h

Stailaus on ihanaa itsensä hemmottelua. Siitä on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Stailauksessa opit korostamaan parhaita puoliasi ja nauttimaan itsestäsi. Saat lisää itseluottamusta pukeutua juuri niinkuin olet aina haaveillut. Vapaudut sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista pukeutumisen suhteen. Hyvä olo tulee ulkoa sisällepäin;  oikeat vaatteet saavat sinut säteilemään, lisäävät itsevarmuutta ja saavat sinut kävelemään pää pilvissä. Toimivan vaatekaapin perusta on se, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista asukokonaisuutta. Yhdisteltävyys ja laatu ovat avainasioita toimivassa tyylissä.

Stailauksen jälkeen sinulla ei ole enää huonoja vaatepäiviä tai mulla ei oo mitään päälle pantavaa päiviä

  • pukeutusmisohjeet omalle vartalotyypille arkeen ja juhlaan
  • sinulle sopivat värit
  • toimivan vaatekaapin suunnittelun
  • tyyliopastuksen sekä osto-ohjeet
  • värikartan ja kaikki ohjeet itsellesi kirjallisena sähköisessä muodossa
  • stailaus tapahtuu vaateliikkeessä, jossa pääset sovittelemaan monipuolisesti asukokonaisuuksia, jotka olen valinnut juuria sinua varten etukäteen
  • ennen stailausta teen alkuhaastattelun, jonka perusteella valitsen parhaan liikkeen stailaukseen

Hinta 595€ 

Vaatekoko tai ikä ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle.

Yhteistyöliikkeeni ovat huolella valittuja, pääsääntöisesti kivijalkaliikkeitä. Liikkeistä löytyy moneen makuun ja jokaiselle vartalolle täydellisesti istuvat vaatteet, kengät ja asusteet. Olipa kokosi 34 tai 48 yhteistyöliikkeistäni löytyy vaatteet moneen menoon. 

Ei olemassa väärän mallisia vartaloita tai hassun mallisia vartaloita, on vain vääriä paikkoja shoppailla

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Osta tästä

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.