Yritysten palvelut

Etsitkö energistä ja hyväntuulista esiintyjää tapahtumaasi tai yrityksen virkistyspäivään?

Haluatko panostaa henkilökuntasi työhyvinvointiin ja parempaan työyhteisöön? Haluatko saada parempia tuloksia ja sitoutuneempaa henkilökuntaa?

Etsikö kouluttajaa muoti -ja vaatetusalan ammattilaisille. 

Lue lisää yrityspalveluistani!

 

Puhujaksi / esiintymään tapahtumaan

"Lavalla Sohvi on valloittava karismaattinen persoona, joka ei jätä ketään kylmäksi. Mukaansatempaavasta energisestä showsta ei naurua puutu. Sohvin tyyli puhua asioista on suora, mutta lempeä. Hän osaa rohkaista ja tsempata sekä puhua kipeistäkin asioista kauniisti."

Toteutan erilaisia luentoja, tapahtumissa, kuten messuilla, kauppakeskuksissa ja tapahtumissa. Aiheita ovat mm. yrittäjyys, unelmat, intohimot, Olet ihana! työpajat, tyyli, muoti ja  asenne.

Kysy tarjous!

Olen esiintynyt muun muassa: I love me messuilla, kirjamessuilla, kauppakeskus Ratinassa, viihdekeskus Minnassa, Porin Puuvillassa, Hämeenlinnan Goodmanissa, Kampin kauppakeskuksessa, Kotkan kauppakeskus Pasaatissa, Galleriassa Lappeenrannassa, Revontulessa Rovaniemellä, Natural High Healing festivaaleilla, Täysii seminaarissa, Passion for successissa sekä erilaisissa yritysten virkistyspäivissä ja asiakastapahtumissa.

Vuonna 2021 olin puhumassa Tamperetalossa Täysii seminaarissa

Kirjailijavierailut voit tilata Lukukeskuksen kautta.

 

Yritysten valmennukset ja koulutukset

Etsitkö ammattitaitoista, energistä kouluttajaa / valmentajaa yrityksen koulutuspäivään, tykypäivään tai kehityspäivään?  Haluatko saada parempia tuloksia ja sitoutuneempaa henkilökuntaa?

Olen kouluttanut ja valmentanut yrityksissä henkilöstöä sekä johtajia parantamaan omaa ammattitaitoaan, vahvuuksiaan sekä tekemään parempaa tulosta. 

Menestyvällä tiimillä kohti parempia tuloksia sekä mielekkäämpää työyhteisöä. Millainen on menestyvä tiimi? Miten jokainen voi loistaa omana yksilönä työyhteisössä ja tuoda omat vahvuudet esiin? Menestyvä tiimi valmennuksen avulla valjastetaan koko tiimin potentiaali käyttöön ja saadaan parempia tuloksia sekä lisätään työhyvinvointia. Tämän myötä sitoutuminen työnantajaan vahvistuu sekä poissaolot vähenevät. 

Kysy tarjous sohvi @ oletihana.com. Suunnitellaan yhdessä teille paras kokonaisuus!

 

Muoti -ja vaatetusalan ammattilaisten koulutus

Soveltuu pukeutumisneuvojille tavarataloissa sekä vaatebrändien edustajille ja vaatetusalan opiskelijoita. Koulutuksien aihealueita ovat positiivinen asiakasviestintä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, muodin myyminen, vartalotyyppien mukainen pukeutuminen ja stailaaminen, värimaailmat. Voit valita yhden kokonaisuuden tai kaikki.

Olen kouluttanut muoti -ja vaatetusalan ammattilaisia muun muassa Stockmann, Marimekko ja Esprit.

Toteutan valmennukset ja esiintymiset niin livenä kuin verkossa. 

Kysy tarjous sohvi @ oletihana.com

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse. Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua!"

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.